Stefan Docx Vlaams Kampioen 2015

Stefan Docx is de nieuwe Vlaamse kampioen. Na de verrassingen de dagen daarvoor eindigden niet minder dan 7 deelnemers ( Stefan Docx, Rein Verstraeten, uitredend kampioen Steven Geirnaert, Marcel Van Herck, Roel Hamblok en Arben Dardha ) op een gedeelde eerste plaats met 4,5 uit 7. De scheidingssystemen moesten bijgevolg uitsluitsel geven om de kampioen te bepalen. De volledige stand, alle uitslagen en partijen uit de expertengroep kan U vinden op deze website onder Vlaams Kampioenschap.

Alsof het scenario in de expertengroep nog niet genoeg was eindigden ook 5 deelnemers uit de Open groep met 5,5 uit 7 op een gedeelde eerste plaats. Ruben Smekens werd kampioen gevolgd door Arno Sterck, Tamer, Ismail, Wouter Ghyselen en Bart Audenaert.

Schaakliga Antwerpen vzw dankt in de eerste plaats alle deelnemers, vervolgens Vlaamse Schaakfederatie , alle medewerkers en niet te vergeten het team van De Finale voor de uitstekende service tijdens het tornooi.

Tevens melden we tot slot dat het voorlopig de laatste keer was dat Schaakliga Antwerpen vzw de organisatie op zich heeft genomen..