ZT 2016 – Slotronde

Praktisch

De gezamenlijke slotronde wordt gespeeld op vrijdag 25 maart 2016 in de gemeentelijke sporthal “August Wyn” van de Gemeente Niel, gelegen in de Landbouwstraat 145, 2845 Niel. Ze vangt aan om 20:00 uur stipt.

De gemeentelijke sporthal van Niel voorziet in een groen kader kan u zowel binnen- als buitensporten doen. Ze beschikt naast diverse sportfaciliteiten eveneens over een leuke speeltuin en een cafetaria met ruim terras. Er is een grote buitenparking, dewelke bereikt kan worden via de Landbouwstraat. Parkeren in de nabije omgeving is eveneens toegelaten. Het is echter ten strengste verboden om zich met de auto te begeven op de verbindingswegen aan de zijkanten van de sporthal (zoals eveneens aangegeven met diverse verbodsborden).

U kunt refereren naar deze link om zich ter plekke te begeven.

Oproep

De schaakliga Antwerpen vzw zoekt nog steeds vrijwilligers voor de op- en afbraak van de slotronde van de Zilveren Toren 2016. Elk jaar zetten de bestuurders zich, geheel vrijwillig en onbaatzuchtig, in om te zorgen dat de diverse leden op hun gemak een schaakpartij kunnen spelen in het bijzijn van schakers uit alle hoeken van de provincie. Het bestuur is aanwezig vele uren voor aanvang om alles op te zetten, en na afsluiten omstreeks 01:00 uur ’s nachts om alles af te breken. Vooral dit laatste is zwaar voor de diverse bestuurders. Het zou bijgevolg ten zeerste worden geapprecieerd als enkelen zich vrijwillig aanbieden om een handje toe te steken. Op deze manier gaat alles een pak vlotter, en kan iedereen omstreeks 01:30 ten laatste vertrekken.

Dankwoord

De schaakliga Antwerpen vzw wenst zowel de burgemeester van de gemeente Niel dhr Tom De Vries als de sportdienst van de gemeente Niel te bedanken voor haar bijstand. Ze stellen 600m² ter beschikking ten behoeve van de schakers uit de provincie Antwerpen, en voorzien daarnaast eveneens in de benodigde tafels, stoelen en vloerbedekking om alles in goede banen te leiden.